-->-->-->-->-->-->-->ULTIMUL FILM ADAUGAT<--<--<--<--<--<--<--

SACRIFICAREA (2009)


DESCARCA FILM
DESCARCA SUBTITRARE

TRAILER


Scurta descriere:
Alte articole
Trivia
Gafe
Recenzie
Stiri
Contribuie si tu la completarea
acestei pagini.
Dupa cativa ani in care a fost abuzata fizic si mental de catre partenerul ei de cuplu, tanara Faith crede ca a reusit sa scape de viata chinuita atunci cand se muta la ferma prietenei sale Lola, ferma situata in apropiere de Atlanta. De fiecare data cand cele doua fete ies in oras, frumoasa si seducatoarea Lola se intoarce acasa insotita de cate un barbat mai in varsta decat ea, cu care intretine aventuri pasionale de o singura noapte. In curand Faith isi da seama ca acesti barbati dispar fara urma si incepe sa banuiasca faptul ca tatal ciudat al Lolei si fratele alienat mintal al acesteia se ocupa cu ceva mai infiorator decat uciderea animalelor de la ferma.
Decisa sa se salveze pe sine si sa o salveze si pe prietena ei, Faith refuza sa ia in considerare posibilitatea ca Lola insasi sa fie implicata in aceste crime sadice si sa ascunda un trecut tenebros, marcat de numeroase abuzuri sexuale si tulburari psihiatrice. Este Lola vinovata de aceste disparitii misterioase si este ajutata de catre tatal ei sa isi musamalizeze crimele sau este o victima nevinovata in acest joc al terorii la fel ca si Faith?
IMPORTANT;acest articol este luat de pe acest site...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

COMENTARII;

IMPORTANT

Acest site este cu totul legal,noi nu promovam pirateria.
Nu uploadam filme ,decat folosim linkuri de directionare catre filme sau materiale uploadate de alte site-uri legale sau ilegale.
Majoritatea descrierilor,filmelor sunt luate de pe www.cinemarx.ro.
Nu raspundem de calitatea fisierelor descarcate sau de ce se gaseste in ele.
Aveti obligatia de a sterge orice fisier in maxim 24 de ore,si de a-l cumpara de la distribuitorii autorizati.
Va multumim!